Ocak 01, 2011

rengarenk..

24.02.2010 ve 29.06.2010
Hayatımda annemin yüzünü güldüren 2 önemli gün..
Güneş ve Kaan..
Güneş, adı gibi ışıl ışıl, sarının en güzel tonunda teni, Kaan'sa adı gibi mert, bakışları dolu dolu..
Allah nazardan korusun sizi, teyze olmak bambaşka bir duyguymuş gerçekten..

Annem; teknolojiye çok yakın olmak isteyip, hiç birşeyden sakınmayan, ama teknolojik aletleri eline almayan, sanki eline alınca olay olacakmış gibi düşünen benim biriciğim..(her eline aldığı elektronik alette korkusuna destek oluyormuşçasına, elinde bozulur ) neyse..güneş ve kaan'ın her fotoğrafını çekişimizde "bi sürü fotoğraf çekiyosunuz, inatla hiçbirini yaptırmıyosunuz, ne var sanki yaptırsanız şu çektiğiniz fotoğraflardan da koysam evin her köşesine" der..   :)

İşte anneme, yeni yıl hediyem; 80 güzeller güzeli fotoğrafı fotoğrafçıda çıkartıp, bundan yıllar önce reprezantlık yapan ablamın bana getirdiği, yıllardır dolabımda duran, atmaya kıyamadığım rengarenk sayfalı A4 yapraklı defteri alıp, sayfalarını makasla fotoğrafları çevreleyecek şekilde kestim ve yapıştırıcı ile fotoğrafları yapıştırdım..

Evimizin dış kapısının açılışında bulunan küçücük ev girişimizin duvarına hepsini karışık olarak yapıştırdım..


Annemin duvarı gördüğünde yüzünde beliren ifadeyi anlatmanın kelimesi yok..

Annecim, seni çok seviyorum, iyi ki varsın..

4 yorum:

  1. süper olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık, yeğenleriniz çok şanslı sizin gibi bir teyzesi olduğu için....

    YanıtlaSil
  2. Yaratıcılık süper, işçilik harika iyi ki tanımışım seni hayallerin izinde, iyi ki doğurmuş anacığın seni, şansın bol olsun kuzum

    YanıtlaSil
  3. iyi ki sizi tanımışım kaymaklı kadayıf, bazen insanın hiç te hoşnut olmadığı anlarda karşısına çıkan yardımcı bir güç olur ya, herşeyi esirgemeden paylaşabileceği birisi..herşey için teşekkür ederim..kaymak ve kadayıf böyle bir anneye sahip oldukları için hayattan hep üstünde kocaman bir kaymak olan kadayıf tadı alacaklar..

    YanıtlaSil
  4. BAYILDIK.ELLERİN KOLLARIN DERT GÖRMESİN.GÜNEŞ VE KAAN SENİ ÇOOOOOK SEVİYOR.SEN SANAT İÇİN DOĞMUŞSUN.KÜÇÜCÜK KUMAŞ PARÇASINDAN BİLE İNANILMAZ ŞEYLER YAPABİLEN VE İNSANI KENDİNE HAYRAN BIRAKAN BİR MELEKSİN.

    YanıtlaSil

sen de dokun hayallerime..